+421 903 456 321    
Ivanská cesta 1920/2
821 04 Bratislava

28.04.2023

ŠKODA Octavia 3. generácia

Skoda-Octavia-vRSs.jpg

ŠKODA Octavia je na slovenskom trhu veľmi obľúbeným vozidlom. Svedčia o tom vysoké predajné čísla a veľká spokojnosť zákazníkov. Dnes sa už predáva štvrtá generácia modelu Octavia. My sa bližšie pozrieme na tretiu genáciu tohto modelu. Je to naozaj také skvelé vozidlo?

Jednou z najväčších výhod vozidla je jeho pohodlnosť a praktickosť. Octavia ponúka dostatok miesta pre pasažierov i náklad a je ideálna pre rodiny alebo ľudí, ktorí vozidlo využívajú aj na bežné používanie. Octavia má tiež štýlový dizajn, ktorý sa výrazne líši od svojich konkurentov.

Octavia je tiež veľmi efektívna vzhľadom na jej spotrebu paliva. Mnohé verzie Octavie sú vybavené úspornými motormi a palivami, ktoré umožňujú minimalizovať spotrebu paliva, čo je veľmi dôležité pre vodičov, ktorí chcú ušetriť na nákladoch na palivo.

Ďalšou výhodou Octavie je jej výkonnosť a spoľahlivosť. Toto vozidlo je vybavené modernými a spoľahlivými technológiami, ktoré umožňujú vynikajúce jazdné vlastnosti a vysokú úroveň bezpečnosti.

Octavia tretej generácie tiež ponúka rôzne výbavy a príplatkové balíky, ktoré umožňujú prispôsobiť vozidlo potrebám vodiča a jeho preferenciám. Medzi tieto príplatkové balíky patrí napríklad technologický balík, ktorý zahŕňa navigačný systém, parkovaciu kameru a asistenčné systémy pre vodiča.

Celkovo možno povedať, že Octavia tretej generácie po facelifte je vynikajúcim vozidlom, ktoré ponúka vysokú komfort, efektívnosť a úroveň spoľahlivosti.

V ponuke AutoGigant máme hneď niekoľko vozidiel Škoda Octavia tretej generácie. Ponuku tvoria benzínové aj dielové motorizácie a tento model ako aj rôzne ďalšie ponúkame v rôznych výbavových stupňoch. U nás si naozaj vyberiem každého. 

Zároveň všetky naše vozidlá sú s kompletnou servisnou históriou, po prvom majiteľovi a tak 100% garanciou najazdených kilometrov. 

Pozrite si našu ponuku vozidiel ŠKODA Octavia .